Seminar Totaaloplossing voor Onderwijsstichtingen PO/VO

– Apeldoorn –
Woensdag 10 april 2019
09:30 – 13:00
(incl. lunch)

Realiseer werkdrukvermindering en een grote kostenbesparing voor uw stichting en scholen door integratie!

Maak kennis met de Onderwijstemplate PO/VO, een volledig geïntegreerde totaaloplossing op basis van Exact Software voor alle administratieve, HRM-, Salaris- en werkprocessen voor onderwijsstichtingen en scholen.

Onderwijsstichting Arcade zal u deze ochtend vertellen wat de inzet van de Onderwijstemplate hen heeft opgeleverd en geeft u een unieke inkijk in hun omgeving.

“Wij stellen met deze totaaloplossing een betrouwbare tool ter beschikking aan onze medewerkers op het servicekantoor, maar ook aan de directeuren en medewerkers op de scholen. Door de grote tijd- en kostenbesparing is er meer tijd en geld beschikbaar voor het onderwijs!”

Tijdens deze informatieve ochtend besteden wij extra aandacht aan actuele thema’s zoals de nieuwe privacywetgeving en de wijze waarop door digitalisering de doelmatigheid van de inzet van (financiële) middelen kan worden beïnvloed.

We sluiten deze ochtend af met een lunch zodat we samen na kunnen praten.

Dit event is bestemd voor schoolbestuurders, controllers en ICT-coördinatoren van onderwijsstichtingen PO en VO.

Let op: Inschrijven is niet meer mogelijk. Indien u meer informatie over onze oplossing wenst te ontvangen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden