Op de werkvloer bij…..

‘Exact in de Praktijk’ krijgt een vervolg! Dit evenement biedt u de unieke mogelijkheid om te kijken hoe een relatie van ons haar automatiseringsvraagstukken en bedrijfsprocessen heeft geoptimaliseerd en vereenvoudigd met de inzet van Exact Software onder begeleiding van Bijzen&Dekker.

Op donderdagmiddag 12 april 2018 zijn we te gast bij Hofman Animal Care in Wierden. Hofman Animal Care is een groothandel die vanuit diverse magazijnen zijn producten rechtstreeks of via verkooppunten zoals Agrarische Handel, Dierenarts, Dierenspeciaalzaak of Ruitersportzaak door heel Nederland en ver daar buiten levert.

Hofman maakt gebruik van Exact software, met name Financieel, Logistiek, Productie en WMS.

Tijdens deze middag krijgt u de mogelijkheid om te zien hoe Hofman de gehele logistieke- en productieprocessen middels Exact heeft geautomatiseerd. Onder andere de werking van het geheel geautomatiseerde magazijn door middel van barcodescanners (WMS) zal aan u worden gedemonstreerd.

Inschrijven
Inschrijven kan onderaan deze pagina.

Let op: Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus wees er snel bij!

Impressie Hofman Animal Care

Wilt u alvast een korte impressie krijgen van Hofman Animal Care?

Bekijk deze video!

Inschrijven

Inschrijven voor deze middag kan via onderstaand formulier.

Deelname is uitsluitend op basis van inschrijving. Er geldt een maximum van 2 personen per organisatie. Deelname is bestemd voor productiebedrijven die nog geen Exact-licentie hebben of Exact-gebruikers die nog geen Productie en/of WMS in hun licentie hebben.

Exacte details inzake locatie, tijden en veiligheidsvoorschriften ontvangt u in de bevestigingsmail. Deze mail kunt u binnen enkele dagen na inschrijving van Bijzen&Dekker verwachten. Heeft u vooraf vragen? Neemt u dan contact op met Bijzen&Dekker op (055) 579 02 15 of info@bijzen-dekker.nl