Exact Demodag 2018!

Bijzen&Dekker is aanwezig op de Exact Demodag 2018

Op dinsdag 17 april 2018 vindt de jaarlijkse Exact Demodag plaats in Maarssen. Op deze dag krijgt u praktische tips en doet u nieuwe inzichten op.

De Demodag is ingedeeld in twee dagdelen met hetzelfde programma. Het ochtend- en het middagprogramma bieden dezelfde 15 sessies. U kiest welk dagdeel u het beste uitkomt. Ook kunt u tijdens beide dagdelen een een-op-een meeting hebben met een expert om specifieke vragen te stellen. Bij de inschrijving voor de Demodag kunt u dit aangeven. Het ochtendprogramma is van 07:30h  tot 11:00 en het middagprogramma is van 13:30h tot 17:00h.

Salaris & HRM

Sprekers: Exact + Bijzen&Dekker

Werkt u al met de salarisoplossing van Exact of bent u voornemens hiermee te gaan werken? Exact zal samen met Bijzen&Dekker de vernieuwde totaaloplossing voor Payroll en HRM presenteren. De krachtige salarisoplossing van Exact wordt elke maand gebruikt voor honderdduizenden stroken. In deze sessie laten we samen met partner Bijzen&Dekker zien hoe de integratie van werkprocessen en de salarisadministratie een volgende fase kan bereiken. Middels deze oplossing behoren handmatige werkzaamheden binnen de salarisverwerking tot het verleden.

Tijdens de sessie gaan we in op de mogelijkheden die deze oplossing biedt.