IPON – Vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ict

Onderwijsinnovatie & ICT

Digiborden, digitaal toetsen, digitale leeromgevingen, flipping the classroom, leerlingvolgsystemen, leermiddelenbeleid, leren op maat, passend onderwijs, tablets & laptops, visie & implementatie, administratie & uitwisseling, dataondersteunend onderwijs, privacy, roosters & planning, 21e eeuwse vaardigheden, digitaal pesten, ict-bekwaamheid leraar, mediawijsheid, programmeren & maken, architectuur, hardware, ict-beleid & planning, informatiebeveiliging, informatiemanagement en infrastructuur.

De meer dan 100 presentaties en workshops van onderwijsprofessionals, experts, organisaties en bedrijven zullen meer inzicht geven in de belangrijkste innovaties op het gebied van leermiddelen, ict toepassingen en technische ondersteuning

Wij zijn erbij!

Bijzen&Dekker is op 7 en 8 februari aanwezig bij de IPON met een stand en tevens zullen wij u tijdens presentatiessessies onze Totaaloplossing voor Onderwijsstichtingen presenteren, de PO Template.

Komt u ook?

De IPON vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht, hal 3. U vindt ons op stand A043 en wij geven van 10:45 – 11:15 presentatiesessies in het theater. Maak kennis met de PO Template!

Wij gaan graag in gesprek met u! Neem contact met ons op als u een persoonlijke afspraak met 1 van onze adviseurs wenst te maken tijdens de beurs via info@bijzen-dekker.nl

Wilt u alvast meer te weten komen over de PO Template? Klik op onderstaande afbeelding!