IPON – Vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ict

Onderwijsinnovatie & ICT

Digiborden, digitaal toetsen, digitale leeromgevingen, flipping the classroom, leerlingvolgsystemen, leermiddelenbeleid, leren op maat, passend onderwijs, tablets & laptops, visie & implementatie, administratie & uitwisseling, dataondersteunend onderwijs, privacy, roosters & planning, 21e eeuwse vaardigheden, digitaal pesten, ict-bekwaamheid leraar, mediawijsheid, programmeren & maken, architectuur, hardware, ict-beleid & planning, informatiebeveiliging, informatiemanagement en infrastructuur.

De meer dan 100 presentaties en workshops van onderwijsprofessionals, experts, organisaties en bedrijven zullen meer inzicht geven in de belangrijkste innovaties op het gebied van leermiddelen, ict toepassingen en technische ondersteuning

Maak kennis met de PO Template van Bijzen&Dekker, een unieke totaaloplossing voor alle bedrijfsprocessen van onderwijsstichtingen.

Met behulp van deze totaaloplossing worden alle administratieve en werkprocessen binnen onderwijsstichtingen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. De oplossing stopt niet bij het digitaliseren van de FA- (financieel) en PSA-processen (personeel en salarisadministratie). Ook werkprocessen zoals onderhoudsmeldingen van gekoppelde scholen, belangstellingsregistratie, invallersbeleid, Salaris incl. CAO, HRM (Edukoppeling DUO), document- en contractbeheer worden op 1 beveiligde plek geregistreerd en verwerkt zonder tussenkomst van externe partijen.

De inzet van de PO Template levert een grote kosten- en tijdbesparing op, welke ingezet kan worden om de kwaliteit van het primair onderwijs verder te verbeteren!

Wij hebben de oplossing om de werkdruk binnen het primair onderwijs te verlichten!

Wilt u weten hoe? Kom dan naar onze sessie!

Schrijft u zich nu GRATIS in voor de IPON op 7 en/of 8 februari in de Jaarbeurs Utrecht! U vindt ons in hal 3 op stand A043.

Meldt u zich aan voor onze presentatiesessie in samenwerking met Onderwijsstichting Arcade, op beide dagen van 10:45 tot 11:15 in het grijze theater en maak kennis met de PO Template, een unieke Totaaloplossing voor alle administratieve en werkprocessen voor Onderwijsstichtingen.

Let op: Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wij gaan graag in gesprek met u! Neem contact met ons op als u een persoonlijke afspraak met 1 van onze adviseurs wenst te maken tijdens de beurs via info@bijzen-dekker.nl

Wilt u alvast meer te weten komen over de PO Template? Klik op onderstaande afbeelding!