Like to Share ON TOUR: Alles over ICT en Onderwijs bij u in de buurt!

Donderdag 12 oktober is de tour in Apeldoorn…

… en daar zijn wij ook te vinden om u de PO Template, onze Totaaloplossing voor Onderwijsstichtingen, te presenteren.

Like to Share ON TOUR is een beurs over de impact van technologie op onderwijs en het vervolg op de succesvolle reeks ‘Leren met Tablets’. Vorig jaar bezochten meer dan 500 onderwijsprofessionals de bijeenkomsten.

De TOUR bestaat uit 5 kleinschalige regiobijeenkomsten in één week, waarop u de belangrijkste aanbieders op het gebied van ICT voor het onderwijs ontmoet. Als deelnemer krijgt u een persoonlijk programma, op maat gesneden voor de specifieke uitdagingen van uw school. Alle urgente thema’s komen aan bod:

• Leren met Tablets
• Digitaal & Adaptief Lesmateriaal
• Leren & Werken in de Cloud
• ICT in Bedrijfsvoering
• Code & Computational Thinking

De dag is ingedeeld in blokken van 20 minuten. Na ieder blok is er 10 minuten pauze. Het is een prettige cadans, waarin u enkele persoonlijke afspraken heeft met voor u relevante aanbieders. Daarnaast volgt u workshops en presentaties, en bezoekt u de beursvloer.

Aanmelden 

Via onderstaande button kunt u zich inschrijven voor Like to Share ON TOUR 2017, een serie innovatieve bijeenkomsten, verspreid door het land, waarbij aanbieders hun ICT-oplossingen, digitaal lesmateriaal en aanverwante diensten voor het onderwijs zullen demonstreren, en u presentaties en workshops kunt volgen over de inzet van ICT in onderwijs.

Kosten: voor € 75 een compleet verzorgde dag inclusief een persoonlijk programma. U bent één van de maximaal 150 bezoekers op een dag!