Op de werkvloer bij….

Zoals eerder aangekondigd introduceren wij dit jaar ‘Exact in de praktijk’. Dit biedt u de unieke mogelijkheid om eens te kijken hoe andere organisaties hun automatiseringsvraagstukken hebben opgelost en bedrijfsprocessen hebben vereenvoudigd. Dit met de inzet van Exact Software onder begeleiding van Bijzen&Dekker.

Op vrijdagmiddag 19 juni zijn we te gast bij onze relatie Senzora bv te Deventer. Senzora is producent van was-, reinigingsmiddelen en suikerwerken. Zij maken gebruik van Exact Software, met name Logistiek, Productie en WMS.

Tijdens deze middag krijgt u de mogelijkheid om te zien hoe Senzora de gehele logistieke- en productieprocessen middels Exact Software heeft geautomatiseerd. Onder andere de werking van het geheel geautomatiseerde magazijn door middel van barcodescanners (WMS) zal aan u worden gedemonstreerd.

Let op: Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus wees er snel bij!

Deelname aan deze middag is uitsluitend op basis van inschrijving. Er geldt een maximum van 2 personen per organisatie. Deelname is bestemd voor productiebedrijven die nog geen Exact-licentie hebben of Exact-gebruikers die nog geen Productie en/of WMS in hun licentie hebben.

Exacte details inzake locatie, tijden en veiligheidsvoorschriften ontvangt u in de bevestigingsmail. Deze mail kunt u binnen enkele dagen na inschrijving van Bijzen&Dekker verwachten. Heeft u vooraf vragen? Neemt u dan contact op met Bijzen&Dekker op (055) 579 02 15 of info@bijzen-dekker.nl

U kunt zich niet meer inschrijven voor deze middag. Bekijk hier de sfeerimpressie van het bezoek op de werkvloer bij Senzora.

Exact in de Praktijk blijkt voor herhaling vatbaar! Binnenkort zullen wij daarom opnieuw een bezoek op de werkvloer bij 1 van onze relaties organiseren. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.