Ontdek het gemak en de voordelen van geautomatiseerde factuur- en postverwerking

Het seminar geautomatiseerde factuur- en postverwerking met Exact en ScanSys heeft inmiddels plaatsgevonden.

Heeft u dit gemist, maar wel belangstelling in het onderwerp? Neemt u dan contact met ons op via evenementen@bijzen-dekker.nl

Bijzen&Dekker laat in samenwerking met ScanSys en onze gastspreker tijdens dit seminar zien hoe het volledige proces van post en facturen van binnenkomst tot verwerking of betaling verloopt. Naast de mogelijkheid van het digitaal delen en beoordelen van post en facturen, krijgt u grip op deze processen doordat dit in een geïntegreerde oplossing wordt vastgelegd.

Wij hebben een goede relatie van ons gevraagd om haar ervaringen met u te delen. Zij maken al enige jaren gebruik van deze oplossing en kunnen een goed klankbord zijn voor ondernemers die nog aan de start van een soortgelijk traject staan. Zij zullen u vertellen over de inzet van digitale factuur- en postverwerking binnen hun organisatie en ingaan op zaken als; hoe verloopt het implementatietraject, wat zijn de voordelen, met welke zaken moet u rekening houden etc.

Herkent u dit?

   • Veel fysieke handelingen (maken van kopiefacturen en kopiepoststukken om de diverse betrokkenen van een versie te voorzien)
   • Proces is arbeidsintensief (veel mensen zijn betrokken en veelal bezig met zoeken en mensen vragen om reactie etc)
   • Facturen en post raken zoek (doordat het fysieke stukken zijn raken deze nogal eens zoek)
   • Facturen en post moeilijk traceerbaar (bij wie ligt een factuur of poststuk ter beoordeling)
   • F & A heeft onvoldoende grip (wanneer kan ik gaan betalen, wat is de status etc.)
   • Kwestieafhandeling kost veel tijd (geen grip, geen transparantie en dus te veel handelingen en onnodige tijdsbesteding
   • Doorlooptijd is te lang (mislopen van betalingskortingen)

Door deze processen te automatiseren bespaart u kostbare tijd, archiefruimte en uw documenten en facturen zijn altijd inzichtelijk en binnen handbereik.