Altijd en overal veilig in de cloud

Al meer dan 500.000 bedrijven vertrouwen op de cloudoplossingen van Exact. Dit maakt Exact een van de grootste en meest ervaren cloudaanbieders in Europa. Met software in de cloud heeft u overal uw belangrijke gegevens bij de hand. Uw software is altijd up-to-date, uitstekend beveiligd en betrouwbaar. Zo houdt u zicht op uw bedrijfsprocessen vanaf elke werkplek.

Ultieme werkplek in de cloud
Met Exact Cloud Services heeft u de ultieme werkplek om efficiënt en veilig te werken met behulp van de allernieuwste technologieën. U werkt flexibel met de vertrouwde software van Exact, altijd en overal.

Complete service
Geen omkijken meer naar onderhoud, updates en back-ups, dit wordt automatisch voor u gedaan. Exact zorgt dat uw omgeving altijd draait, neemt uw IT-uitdagingen uit handen, zodat u gefocust blijft op het runnen van uw bedrijf.
Gemakkelijk en vertrouwd aan de slag
Kies zelf welke vorm aansluit bij uw wensen. Zet uw huidige software gemakkelijk over naar de cloud en profiteer direct van de vele voordelen. Tegelijkertijd blijft u met uw huidige vertrouwde Exact oplossing werken.

Bron: Exact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Scroll naar top