DIENSTVERLENING

Exact Consultancy door Bijzen&Dekker

Wil je deskundig advies, ondersteuning en support bij de automatisering van jouw bedrijfsprocessen? Sinds 1996 zijn we actief als Exact Partner met name in het midden en oosten van Nederland. Als partner van Exact Software vinden wij samen met jou een passende oplossing voor ieder automatiseringsvraagstuk. Onze ervaren consultants ontzorgen jouw organisatie: door bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, digitaliseren en efficiënter in te richten.

Exact Business Consultancy

We leven in een tijd waar veel veranderingen plaatsvinden. Dit heeft veel invloed op allerlei bedrijfsprocessen. Hoe kan je bedrijfsprocessen effectiever indelen en hoe maak je jouw bedrijf toekomstbestendig? Om goed met andere bedrijven te kunnen concurreren en relevant te blijven is het essentieel om digitaal te transformeren. Een Exact consultant van Bijzen & Dekker helpt jou met het digitaliseren van bedrijfsprocessen, waardoor de bedrijfsstrategie wordt geoptimaliseerd.

Lees meer over Exact Business Consultancy.

 

Een ervaren Business Solutions consultant

Bijzen&Dekker is met meer dan 25 jaar ervaring een zeer ervaren Exact  Partner. Dit is ook terug te zien in de opdrachten die we voor onze klanten uitvoeren. Het implementeren van bedrijfssoftware vraagt om mensen met ervaring en de juiste competenties. We luisteren naar jouw uitdagingen, pijnpunten en wensen en op basis daarvan geven wij een passend advies. Als basis gebruiken wij Exact Business Solutions en daaromheen implementeren we slimme geïntegreerde oplossingen

 

Jouw regionale Exact Online partner

Wij zijn tevens gecertificeerd partner van Exact Online. We ondersteunen bedrijven op het gebied van advisering, consultancy, trainingen en support. Bovenal kijken we hoe Exact Online het meeste toegevoegde waarde kan bieden voor jouw organisatie. Hoe ziet de huidige situatie er op dit moment uit en wat kan er verbeterd worden? Hier wordt vervolgens de juiste digitale oplossing aan gekoppeld. Aangezien de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering automatisering en robotisering blijven vernieuwen, doen wij dat ook. We monitoren de processen, voeren verbeteringen uit en zorgen dat de nieuwe softwareoplossingen meegaan met alle nieuwe ontwikkelingen.

Lees meer over Exact Online Consultancy.

 

Direct ondersteuning via Remote support

Wil je direct ondersteuning door een van onze consultants wanneer dat nodig is? Dan kan! Via Teamviewer kunnen we op elk gewenst moment remote Exact support verlenen. Een van onze supporter of Exact consultants kijkt met je mee en kan, indien gewenst, direct ondersteunen.

Lees meer over Remote support. 

 

Onze werkwijze

We vinden het belangrijk om voor elk vraagstuk een passende oplossing te vinden. We gaan als volgt te werk:

  1. Samen met jou, inventariseren we wat de behoeftes en knelpunten zijn in jouw organisatie.
  2. De vastgestelde knel- en verbeterpunten vertalen wij naar een oplossing. Vervolgens, wordt dit verwerkt in een plan van aanpak.
  3. Het plan van aanpak wordt uitgevoerd en geïmplementeerd. Je krijgt bij de implementatie ondersteuning van deskundige consultants en een persoonlijke projectmanager indien nodig. 
  4. Na de implementatie dragen onze consultants het project over naar onze supportafdeling.


Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.


Verzekerd van helpdesk en oplostermijnen (SLA)

Aanvullend op de standaard werkwijze, biedt Bijzen&Dekker ook de mogelijkheid tot het afsluiten van een SLA-Contract. Met dit contract kan gebruik worden gemaakt van onze helpdesk met garanties op respons en oplos termijnen.

Bekijk de verschillende abonnementen.

Scroll naar top