consultancy BUSINESS solutions

consultancy BUSINESS solutions

Bijzen&Dekker beschikt over meer dan 25 jaar ervaring en dat zie je terug bij onze consultants. Al deze ervaring nemen zij dagelijks mee in de trajecten die zij voor onze relaties mogen uitvoeren.

Hierbij luisteren wij vooral naar onze relaties, en op basis daarvan geven wij een passend advies. Wij maken geen betonnen reddingsvesten maar gooien de reddingsboei waar dat nodig is!

robot

Kunnen we de processen digitaliseren en zo 100% automatiseren?

Resultaat zal zijn dat jouw mensen meer werkzaamheden kunnen doen in dezelfde tijd.

Het implementeren van bedrijfssoftware vraagt om ervaren mensen met de juiste competenties om jouw vraagstukken om te zetten naar de juiste oplossingen. Hierbij maken wij in basis gebruik van Exact Business Solutions maar implementeren daaromheen allerlei andere geïntegreerde slimme oplossingen en maken koppelingen met andere systemen waarmee dat gewenst is om te komen tot de meest optimale oplossing voor jouw organisatie!

cbs

Onze projectmatige aanpak geeft rust in jouw organisatie. Je weet precies waar je aan toe bent. Je krijgt de beschikking over vaste consultants welke je sparringpartner zijn. Wij ontzorgen waar dat gewenst is in het gehele proces. Vanaf de inventarisatie tot aan de oplevering, dus ook het trainen van je mensen, projectmanagement en support.

Wij gaan graag met jou in gesprek om je nog meer te vertellen over onze unieke aanpak waarin we pas gaan implementeren als 100% zeker is dat de oplossing jou gaat opleveren wat je ervan mag verwachten!

Scroll naar top