consultancy Exact online

consultancy Exact online

exact

Bijzen&Dekker: Jouw partner uit de regio voor Exact Online

Bijzen&Dekker is 25 jaar Exact Partner, actief in de regio Apeldoorn, Enschede en Midden-Nederland. De consultants van Bijzen&Dekker koppelen kennis van software aan inzicht in de moderne organisatie. Welke oplossing voor welke vraag en/of wens het beste bij een organisatie past, zullen wij samen met de ondernemer bepalen.

Wij bieden ondersteuning op het gebied van advisering, consultancy, trainingen en support voor alle Exact productlijnen. Omdat wij over een eigen supportdesk beschikken, houden wij korte lijnen met onze relaties.

Exact Online

Met Exact Online heeft een onderneming alles wat zij nodig hebben in 1 geïntegreerde online oplossing. Naast boekhouden en CRM bieden we specifieke oplossingen voor verschillende branches. De ondernemer kan zijn/haar eigen accountant koppelen om mee te laten kijken of naar wens werkzaamheden uit te laten voeren.

Administratiekantoren & Accountancybedrijven

Veel klanten van administratiekantoren en accountancybedrijven werken met Exact Online. Mede door de gunstige accountancyregeling en de overzichtelijke accountancy cockpit is dit een prettige manier van samenwerken. Bijzen&Dekker adviseert en ondersteunt zowel de accountant / boekhouder als de eindgebruiker.

Klik op 1 van de onderstaande links voor meer informatie per branche of om geheel vrijblijvend een proeflicentie via Bijzen&Dekker af te sluiten:

Boekhouden/Financieel

Handel

Productie

Project Management

Optioneel zijn deze licenties uit te breiden met de Salaris-module, Scan&Herken-oplossingen en diverse andere apps..

Exact Online Consultancy

Voor de dienstverlening van Exact Online hanteren wij speciale Exact Online consultancy-tarieven. Vraag via onderstaande button naar de voorwaarden en gunstige tarieven!

Scroll naar top