Digitaliseer je (inkoop-)facturen met ImageCapture en krijg grip op je kosten.

Digitaliseer je (inkoop-)facturen met ImageCapture en krijg grip op je kosten.

by
612 612 people viewed this event.

ImageCapture automatiseert, digitaliseert en optimaliseert de verwerking van al je administratieve documentstromen. Denk bijvoorbeeld aan het handmatig boeken van inkoopfacturen. Dit is een tijdrovend proces waarbij de data van de factuur zorgvuldig moet worden ingevoerd en gecontroleerd. Ook het naderhand goedkeuren van de inkoopfacturen kan een bottleneck zijn binnen een handmatig factuurverwerking- en fiatteringsproces. Facturen worden dan fysiek rondgestuurd door het pand om een handtekening ter accordering te krijgen. Bij sommige organisaties betekent dit dat de digitale facturen die binnenkomen eerst nog moeten worden uitgeprint. Onderweg raken de documenten zoek of ze blijven liggen op het bureau van een afwezige medewerker. 

ImageCapture automatiseert het herkennen, controleren en boeken van je inkoopfacturen in een handomdraai. Op basis van de gegevens uit jouw administratie, creëert ImageCapture automatisch een boekingsvoorstel dat je alleen nog maar hoeft te controleren. Daarbij wordt ook gelijk gecheckt of er een inkooporder openstaat voor de ontvangen factuur en of deze overeenkomt met de afgesproken prijzen, artikelen en aantallen. Een proces dat nu nog een aantal minuten per document kost, is in een paar seconden uitgevoerd met ImageCapture!

Ook de goedkeuring van de inkoopfacturen verloopt geautomatiseerd met ImageCapture Workflow. De fiatteur ontvangt een e-mail notificatie met een link naar de facturen die moeten worden beoordeeld. De fiatteur kan facturen op ieder gewenst moment en vanaf ieder mobile device goedkeuren, ook als hij of zij niet op kantoor is. Niet alleen verloopt de goedkeuring van je inkoopfacturen vele malen sneller, het voorkomt ook onnodige handelingen op de administratie zoals het rondbellen en zoeken naar facturen die goedgekeurd en betaald moeten worden.

Niet alleen verloopt het factuurverwerking- en goedkeuringsproces vele malen sneller met ImageCapture software, je voorkomt daarnaast ook menselijke fouten die kunnen ontstaan tijdens het invoeren van de factuurdata. Daarnaast worden doorlooptijden op de administratie verkort en dit kan bijvoorbeeld resulteren in betere betalingsafspraken met de leverancier zoals betalingskorting bij eerder betalen van de factuur. 

WEBINAR

Wil je ontdekken welke voordelen en kostenbesparingen de inzet van ImageCapture jouw organisatie op kan leveren? Schrijf je dan nu gratis en vrijblijvend in voor ons webinar in samenwerking met ScanSys.

Omdat het onze jubileummaand is, geldt er deze maand een jubileumkorting van 10% korting op de aanschaf van Image Capture!

Let op: Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Heb je het niet kunnen volgen? Neem contact met ons op via de aanmeldbutton aan de rechterzijde. Het webinar is opgenomen en wij kunnen je per mail een videolink van het webinar nasturen. Zo kun je alles nog eens rustig terugkijken. 

Om je aan te melden voor dit event, klik je op de volgende link; https://www.bijzen-dekker.nl/ninja-forms/4mpmx/ →

 

Datum & Tijd

27-05-2021 10:30 to
11:30
 

Locatie

Online Event

Deel dit event

Scroll naar top