WEBINAR: Grip op je planning

WEBINAR: Grip op je planning

by
278 278 people viewed this event.

Bijzen&Dekker organiseert in samenwerking met vPlan een gratis webinar waarin je ontdekt hoe je grip op je planning kunt krijgen. vPlan is de flexibele en visuele manier om je werk te plannen. Door vPlan met Exact te koppelen worden inkoop, verkoop- en productieorders automatisch opgehaald. 

Tijdens het webinar laten we je middels een live demo zien hoe je resources, van medewerkers tot machines kunt koppelen aan je werkzaamheden en hoe je grip kan krijgen op capaciteit en prioriteit. 

Tijdens het webinar is het mogelijk om vragen te stellen. Na afloop van de demo zullen wij proberen om alle vragen te beantwoorden. Het webinar zal ongeveer 45 minuten duren en is volledig in het Nederlands.

Let op: Kun je niet precies op deze datum of dit tijdstip? Schrijf je gewoon in via de aanmeldbutton aan de rechterzijde. Het webinar wordt opgenomen en je krijgt per mail de videolink van de webinar. Zo kun je alles nog eens rustig terugkijken. 

To register for this event please visit the following URL: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_9tJoL5ZgQNqSmhKIaMHu0w →

 

Datum & Tijd

11-05-2021 10:00
 

Locatie

Online Event

Deel dit event

Scroll naar top