Inschakelen TLS 1.2 voor Rabobank koppeling

Exact Globe en Exact Compact bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van de digitale brievenbus voor het werken met elektronische facturen en het automatisch uitwisselen van afschriften van de Rabobank.

Het beveilingsniveau van het TLS protocol zou per 1 december 2019 en  1 april 2020 worden verhoogd. Deze datum heeft Exact verplaatst om meer tijd te bieden om de benodigde maatregelen te nemen.

Vanaf 1 mei 2020 verhoogt Exact het beveiligingsniveau van de communicatie tussen Exact Globe/Exact Compact en de digitale brievenbus. De recente product updates van Exact Globe en Exact Compact zijn hier vanaf product update 414 reeds gereed voor gemaakt, maar afhankelijk van uw specifieke omgeving dienen mogelijk aanvullende stappen uitgevoerd te worden. Hieronder worden deze stappen uitgelegd:

  1. Exact adviseert u een update uit te voeren naar de meest recente Service Pack 6 van Exact Globe/Compact 419 of de meest recente Service Pack 13 Exact Globe/Compact 418. Met deze product updates wordt automatisch het juiste TLS protocol gekozen.
  2. Mocht een update op korte termijn niet mogelijk zijn, dan kunt u een alternatief  implementeren. U dient hiervoor het protocol TLS 1.2 in te schakelen. Dit moet uitgevoerd worden op alle werkstations waarmee u gebruik maakt van Exact Globe/Exact Compact om met de digitale brievenbus te communiceren.

Voor ondersteuning en support kunt u telefonisch contact opnemen met onze helpdesk.

Scroll naar top