Nieuwe release ScanSys ImageCapture 8.14

Deze maand introduceert ScanSys release van ImageCapture 8.14. In de nieuwste release zijn met name nieuwe features beschikbaar gekomen voor fiatteurs, naast een aantal aanpassingen die de achtergrondprocessen in ImageCapture verder optimaliseren. Een greep uit een aantal features:


Push notificaties webclient

Vanaf deze release is het mogelijk om push notificaties te ontvangen op je smartphone of in je browser wanneer er nieuwe facturen klaar staan om goed te keuren. Ook wanneer er een vraag aan de fiatteur wordt gesteld of wanneer er een antwoord wordt gegeven op een eerder gestelde vraag ontvangt de fiatteur hiervan bericht. Let op: Op dit moment ondersteunt iOS, het besturingssysteem van Apple, deze push notificatie-service nog niet. Ook in Safari is deze functionaliteit nog niet beschikbaar. Zodra deze functionaliteit voor iOS en Safari beschikbaar komt zal deze (uiteraard na een update van de Apple software) ook werken voor iPhone en Safari gebruikers. Vooralsnog werken de push notificaties dus alleen voor Android gebruikers en met gebruik van de browsers Chrome, Firefox en Edge Chromium.

Delegatie voortaan naar wens instelbaar​
Vanaf versie 8.14 kun je vooraf bepalen welke fiatteurs hun facturen zelf mogen delegeren tijdens afwezigheid zoals vakantie of ziekte. Het kan namelijk voorkomen dat, vanwege een complex of uitgebreid procuratieschema, eerst overlegd moet worden alvorens medewerkers zelf facturen delegeren aan directe collega’s. Het is vanaf nu dan ook mogelijk om de delegatiefunctie bij het fiatteren beperkt beschikbaar te stellen. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld enkel de key user of een andere medewerker die beschikt over admin-rechten deze mogelijkheid te geven. Wil je dat je medewerkers zelf de mogelijkheid hebben om hun facturen bij afwezigheid te delegeren? Dat kan nog steeds, je hoeft hier niets voor in te stellen.

Meer informatie over ImageCapture 8.14 of een update aanvragen? Neem contact met ons op.

Scroll naar top