PO-Raad Congres – Lef!

PO-Raad Congres Lef!
Vrijdag 14 juni 2019

“Lef is…. dingen anders doen, buiten de gebaande paden treden, tegen de stroom in zwemmen en moeilijke beslissingen durven nemen. Lef is ook de randjes van ons stelsel en de grenzen van ‘wat mag’ opzoeken, om zo het onderwijs te kunnen blijven verbeteren. De sector primair onderwijs en de PO-Raad zijn volop in beweging. En hier zijn wij trots op. Op ons congres nemen we u mee in de verhalen uit onze sector. En deze verhalen vertellen wij niet alleen met gepaste trots, maar vooral met lef.” aldus PO-Raad

Bijzen&Dekker zal i.s.m. Onderwijsstichting Arcade aanwezig zijn op deze informatiemarkt. Arcade is een onderwijsstichting met lef! Zij hebben hun volledige bedrijfsvoering geautomatiseerd en gedigitaliseerd middels de totaaloplossing Onderwijstemplate, gebaseerd op Exact Software. Hierdoor zijn alle administratieve- en werkprocessen geautomatiseerd en geïntegreerd tussen de stichting en scholen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw stichting en scholen? We gaan graag met u in gesprek! U kunt ons vinden op stand 27.

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Congrescentrum Papendal
Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem