Webinar ‘De noodzaak van operationele rapportages’

Webinar dinsdag 29 oktober 10:00 – 11:00

De noodzaak van operationele rapportages

Veel bedrijven en organisaties onderschatten de noodzaak van operationele rapportages. Vaak wordt nog gebruik gemaakt van traditionele Excel rapporten en de bekende ‘lijstjes’. Deze worden vaak ook nog eens periodiek achteraf verspreid. Informatie is dus altijd verouderd en vaak ontbreekt de noodzakelijke toelichting.

Beslissen op basis van feiten

Met Sumatra Operational Intelligence beschikken medewerkers over complete en actuele informatie. In één oogopslag zien zij wat de aandacht behoeft en vooral ook waarom. Beslissingen worden niet langer genomen op basis van aannames maar op basis van feiten!

Doordat informatie volledig en laagdrempelig beschikbaar is, kunnen medewerkers betere, gefundeerde, beslissingen nemen. Uw organisatie kan hierdoor sneller reageren op veranderende omstandigheden.

Webinar
Maak tijdens ons webinar in samenwerking met Sumatra kennis met de rapportage-mogelijkheden van Sumatra Operational Intelligence.  Schrijft u zich nu vrijblijvend in voor dit webinar en ontdek de vele voordelen die dit voor uw organisatie oplevert.

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Heeft u het gemist? Vraag hier een opname aan!