Stap voor 2019 over op ELIS

Bij de volgende product update (417/262 in januari 2019) stopt Exact met de ondersteuning van een aantal integratieoplossingen. Dit heeft effect op uw Exact omgeving wanneer u een of meer van deze oplossingen gebruikt:

  • Exact Integrator
  • Shop Floor Control Integration
  • Exact Word Merge Integrator
  • Exact CMDM
  • Exchange Synchronization
  • Exact Service Management

Ter vervanging van deze integratieoplossingen introduceert Exact ELIS, Exact Lightweight Integration Server. Via dit platform zijn er opvolgers beschikbaar voor de oude integratieoplossingen zoals deze hierboven benoemd zijn. ELIS zorgt voor centrale en proactieve logging en is stabieler en betrouwbaarder dan zijn voorgangers. De introductie van ELIS heeft geen implicaties voor de integratie via ASImport en XML. Als u al gebruikt maakt van ELIS hoeft u dus niet over te stappen. Als u nog geen gebruik maakt van ELIS neem dan contact op met ons via onderstaand formulier.

Hoe weet ik of ik één van de oude integratieoplossingen gebruik?

Indien u gebruik maakt van een oude integratieoplossing ontvangt u vanaf product update 415 een melding hiervan. Klik hier voor de product update release note voor Exact Globe en hier voor de release note van Exact Synergy. Als er een oudere versie in gebruik is, dus product update 414 en lager, ontvangt u geen melding hiervan.

Het gebruik van Exact CMDM, Exact Service Management en Exact Shop Floor Control kunt u eenvoudig in uw licentie terugvinden. Het gebruik van Exact Integrator, Exact Word Merge Integrator en Exchange Synchronization is niet terug te vinden in uw licentie. Neem bij twijfel contact met ons op via onderstaand formulier.

Kijk voor meer informatie op https://www.exact.com/nl/software/integratie-update

Bron: Exact Software

Contact inzake ELIS

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.