Belangrijke Exact Globe update noodzakelijk ivm aanpassing in Windows 10

Naar aanleiding van aanpassingen in het centrale deel van het besturingssysteem bij de Windows 10 versie 1809 update, heeft Exact wijzigingen moeten doorvoeren in de systeemlaag van de Exact Globe en Exact Compact programmatuur zodat deze compatible is met de Windows 10 versie 1809 update.

Deze aanpassingen zijn beschikbaar vanaf product update 415 SP15 en product update 416 SP8

Het is zeer belangrijk dat u over deze service packs beschikt alvorens de Windows 10 versie 1809 update te installeren. Zonder deze service packs kan Exact Globe niet volledig functioneren op de Windows 10 versie 1809 update.

Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om op korte termijn een update uit te voeren naar een van bovengenoemde service packs van Exact Globe of Exact Compact, dient u er rekening mee te houden dat Windows updates doorgaans automatisch worden geïnstalleerd. Om problemen met Exact Globe of Exact Compact te voorkomen, bestaat de mogelijkheid om de Windows update tijdelijk uit te stellen zodat deze niet automatisch wordt geïnstalleerd. U kunt dan op een later moment nadat de Exact Globe of Exact Compact service packs zijn geïnstalleerd, de Windows 10 versie 1809 update installeren.

Voor meer informatie over het uitstellen van Windows updates, zie https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4026834/windows-10-defer-feature-updates.

Voor meer informatie over de planning van de Windows 10 versie 1809 update, zie dit Microsoft blog.

Bron: Exact

Meer informatie of advies nodig? neem contact met ons op via onderstaand formulier:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.