Eindejaarsverwerking Salaris: Planning beschikbaarheid CAO’s

Bij de start van elk nieuw jaar maken Pensioenfondsen de wijzigingen bekend, die zullen gaan gelden voor het aankomende jaar. Zodra deze wijzigingen zijn gepubliceerd, zorgt Exact ervoor dat de pensioencomponenten van de CAO’s die ondersteund worden, hierop zijn aangepast.

Ook dit jaar: Twee keer per week CAO’s!

Net als vorig jaar, zal Exact ook dit jaar weer twee keer per week bijgewerkte CAO’s beschikbaar stellen. De aangepaste CAO componenten zullen worden uitgeleverd op woensdag en vrijdag.

In onderstaande tabel kunt u zien om welke data het gaat. De nieuwe service pack voor Product Update 417 staat gepland op 4 januari 2019 en de nieuwe Service Packs voor product update 415 en 416 staan gepland op 7 januari 2019. De eindejaarsversie voor Salaris en de allereerste set CAO’s staan gepland voor de eerste week van januari 2019. Op dit moment is de exacte beschikbaarheidsdatum nog niet bekend. 

Update schema 2019

De service packs zijn in het geel aangegeven en de tussentijdse CAO-updates zijn in het groen aangegeven. Om te zien welke CAO’s op welke dag beschikbaar zijn gekomen, kunt u de blog van Exact in de gaten houden.

Let op: in sommige gevallen kan het voorkomen dat een CAO beschikbaar komt op een andere dag dan de woensdag en vrijdag. Voor de exacte beschikbaarheidsdatum kunt u in eerdergenoemd blog in de gaten houden.

Hou er tevens rekening mee dat de genoemde data in dit bericht geplande data zijn. Deze kunnen dus nog wijzigen. Hou dit Support Blog of de Customer Portal van Exact dus goed in de gaten!

Bron: Exact Support Blog

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of advies

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.