Installatieset van Crystal Reports 2016 Designer beschikbaar voor klanten met de module E-Report

Vanaf product update 417 heeft Exact Globe een verbeterde rapport generator: Crystal Reports 2016. Wanneer u beschikt over de module E-report in de licentie van Exact Globe, kunt u uw eigen rapporten maken en bestaande rapporten aanpassen. Om ervoor te zorgen dat u met de nieuwste versie van ‘Crystal Reports Designer’ kunt werken, biedt Exact al haar klanten met een geldige onderhoudsovereenkomst voor E-Report, kosteloos een installatieset van Crystal Reports 2016 Designer aan.

Is een upgrade noodzakelijk?

Het is met product update 417 nog steeds mogelijk om te werken met Crystal Reports 2013 Designer, echter om rapporten te maken of te bewerken is het wel aan te raden om over te stappen naar Crystal Reports 2016 Designer. Het is niet noodzakelijk om dit per direct uit te voeren. De overstap naar Crystal Reports 2016 Designer kan worden uitgevoerd op een moment dat het u het beste schikt.

Tenslotte is het bij de overstap naar Crystal Reports 2016 Designer niet nodig om de bestaande rapporten te converteren of opnieuw te mappen. Het is wel aan te raden om de zelfgemaakte rapporten na de upgrade te controleren in Crystal Reports 2016 Designer.

Bron: Exact 

Upgrade uitvoeren? Neem contact met ons op voor advies