Wemmenhove & Pol en Bijzen&Dekker slaan de handen ineen. Met deze samenwerking kunnen de bedrijven een totaaloplossing bieden voor zowel de technische implementatie en support van de bedrijfsprocessen als de administratieve ondersteuning van de organisatie.

Wemmenhove & Pol

Wemmenhove & Pol is een administratie- en belastingadvieskantoor dat gevestigd is in Apeldoorn. Haar dienstverlening omvat al hetgeen te maken heeft met financiële verslaglegging, het opstellen van jaarrekeningen en de verzorging van fiscale aangiften, alsmede advisering dienaangaande in de ruimste zin van het woord.

Zij zijn actief ten behoeve van kleine en middelgrote MKB-bedrijven, non-profit organisaties en particulieren met cliënten gevestigd in geheel Nederland.

Bijzen&Dekker

Bijzen&Dekker met vestigingen in Apeldoorn en Enschede is sinds 1996 een vertrouwde partner voor deskundig advies, implementatiediensten, ondersteuning en support voor alle bedrijfsprocessen.

Als Gold Partner van Exact Software vindt Bijzen&Dekker voor ieder automatiseringsvraagstuk een passende oplossing. Bijzen&Dekker ontzorgt organisaties: Door bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en efficiënter in te richten, kan de organisatie zich richten op haar vak en krijgt zij grip op de organisatie.

www.wempol.nl

info@wempol.nl

(055) 529 52 22