Product updates 415/260 algemeen beschikbaar

Zoals eerder aangegeven komen de nieuwe product updates in fases beschikbaar.

De nieuwe product updates 415SP3 en 260SP3 zijn beschikbaar voor alle klanten*.

* Wanneer uw licentie maatwerk of bouwstenen bevat is de update procedure hetzelfde als bij voorgaande product updates en kun je bij de supportafdeling van Exact of Bijzen&Dekker informeren of de product updates voor u beschikbaar zijn.

Belangrijk

Houd er rekening mee dat de systeemeisen in deze product updates zijn gewijzigd. Windows Vista, Microsoft Office 2007 en Microsoft Exchange 2007 worden vanaf product update 415 en 260 niet meer ondersteund. Voor een overzicht van de systeemeisen, verwijzen wij u door naar de website van Exact: Systeemeisen Exact Globe en Systeemeisen Exact Synergy.

Wat is er nieuw?

Exact Synergy

In Exact Synergy zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot Social Collaboration zoals onder andere:

  • het gebruik van emoji’s in berichten
  • het tonen van afbeeldingen en bijlagen in de tijdlijn is verbeterd
  • een bericht like
  • artikelen en medewerkers kunnen worden gedeeld
  • er kan gebruik worden gemaakt van hash tags in berichten en reacties en de trending topics bekijken
  • er kan nu eenvoudig worden gezocht naar berichten en reacties

Verder is het nu mogelijk om direct te bellen vanuit de medewerkerkaart of hoverkaart en kunt u bijlagen vanuit OneDrive toevoegen aan documenten.

Voor meer informatie over deze wijzigingen en andere verbeteringen in deze product update kunt u de release notes van product update 260  op de website van Exact raadplegen.

Exact Globe

In Exact Globe zijn verschillende verbeteringen beschikbaar in E-WMS. U kunt nu filteren op WMS zones en andere eigenschappen bij het automatisch in bewerking nemen van orders via E-WMS Auto queue, de performance in de WMS RF monitor is verbeterd, en u kunt de scanner menu’s voor productie ontvangsten en uitgiften verbergen.

Verder is het automatisch aanmaken van een bankrekening bij het toewijzen verbeterd en is er een nieuwe instelling toegevoegd waarmee u kunt aangeven of u de explosie artikelen bij het leveren wilt exploderen.

In Central Master Data Management (CMDM) is het mogelijk om kostenplaatsen, kostendragers, artikeleenheden, magazijnen, artikelgroepen en assortimenten te synchroniseren tussen Exact Globe en Exact Synergy.

Voor meer informatie over deze wijzigingen en andere verbeteringen in deze product update kunt u de release notes van product update 415 op de website van Exact raadplegen

Service packs
Voor de verbeteringen in de service packs kun je de onderstaande links op de website van Exact  raadplegen: