Op de werkvloer bij Senzora bv

Sfeerimpressie Exact in de Praktijk – Op de werkvloer bij Senzora bv te Deventer

Op vrijdag 19 juni jongstleden heeft Exact in de Praktijk voor de eerste keer plaatsgevonden. Met een groep enthousiaste personen werden wij ontvangen bij onze relatie Senzora bv te Deventer op de locatie aan de Noorwegenstraat. Op deze locatie worden de was- en reinigingsmiddelen geproduceerd.

Na een korte introductie en achtergrond kregen de deelnemers veiligheidskleding aan en werd de groep onderverdeeld in 2 groepen om de productievloer op te gaan. Tijdens de rondleiding op de werkvloer hebben de deelnemers mee kunnen kijken hoe deze bedrijfsprocessen met behulp van Exact geautomatiseerd zijn:

  • Productie; de koppeling tussen Globe en PCS&7 (productie-pc welke zorgt voor het blaastransport van de silo-grondstoffen). Globe exporteert en importeert files (recepturen) voor aansturing en registratie van de gebruikte kilogrammen silo-grondstoffen. Tevens het gereedmelden van de volle pallets gereed product op de productievloer.
  • Expeditie; de werkwijze van Interfiliaal overboeken van het productiemagazijn naar het eindproductenmagazijn op locatie via de handscanner (verplaatsingen via WMS). De werkwijze van het picken van verkooporders via de handscanner; van picklijst t/m vrachtbrief (incl. digitale vrachtbrief / DESAV)
  • Ontvangst goederen; WMS / Barcodescanning (Inrichting)

We kijken terug op een succesvolle middag. De deelnemers hebben een helder beeld gekregen van de geautomatiseerde processen met behulp van Exact. Daarnaast vond men het interessant en leerzaam om onderling ideeën uit te kunnen wisselen.

Exact in de Praktijk blijkt voor herhaling vatbaar te zijn! In het najaar zullen wij daarom opnieuw een bezoek op de werkvloer bij 1 van onze relaties organiseren.

Volg ons via Social Media en/of meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief.