Bijzen&Dekker neemt Exact partner MHR Twente over

newlogo MHR

Bijzen&Dekker neemt per 1 maart 2013 de bedrijfsactiviteiten van MHR Twente uit Rossum over.  Met vestigingen in Apeldoorn en Enschede opereert Bijzen&Dekker in dezelfde regio als MHR Twente en zijn daarom ook elkaar niet onbekend. MHR Twente bestaat reeds 14 jaar en heeft met name  in het oosten van het land geopereerd en een behoorlijke klantenkring van ongeveer 350 Exact relaties opgebouwd. Eigenaar Fons Maathuis zag dat deze tijd vraagt naar steeds meer expertise en wilde daarom graag zijn krachten bundelen.

Fons Maathuis; “Na 14 jaar als zelfstandig ondernemer moet je soms bij je zelf te rade gaan, gaan we door op de huidige voet of bundel je  je krachten en ervaring  met een bedrijf waar nog meer ervaring en kennis aanwezig is. Prioriteit in dit alles is dat de klant niet alleen in 2013 maar ook in de daarop volgende jaren met een gerust hart met Exact kan blijven werken en kan  vertrouwen op voldoende ondersteuning.”

Het was voor Fons Maathuis zoals hij zegt geen moeilijke keuze om te bepalen met wie hij deze volgende stap samen wilde zetten. Fons Maathuis; “Bijzen&Dekker bestaat 17 jaar en is een vertrouwde en stabiele Gold Partner van Exact met vestigingen in Enschede en Apeldoorn. Ik ken Bijzen&Dekker persoonlijk al vele jaren, hun werkwijze en bedrijfscultuur passen uitstekend bij MHR Twente. De eigen helpdesk waarover Bijzen&Dekker beschikt, biedt de relaties van MHR Twente  alleen al veel voordeel.”

Deze nieuwe stap is voor Bijzen&Dekker een passende binnen de bedrijfsstrategie die 2 jaar geleden is uitgezet. Hans Dekker; “Ons succes heeft ons inziens te maken met het feit dat wij dicht bij onze klanten staan en korte lijnen volgen. Onze expertise en werkwijze zijn er enkel en alleen op gericht om onze relaties de beste adviezen te geven en passende ERP omgevingen op te leveren.”

Middels deze overname is Bijzen&Dekker de grootse en belangrijkste Exact partner van Midden – en Oost Nederland.