NHTV kiest voor Bijzen&Dekker

Wij zijn blij om de NHTV uit Breda te mogen verwelkomen als nieuwe relatie van Bijzen&Dekker.

De NHTV was op zoek naar een oplossing die aansloot op hun huidige Exact omgeving waarbij het proces van verwerking van facturen zoveel mogelijk wordt geautomatiseerd. Hierbij was het van belang dat er papieren stukken konden worden gescand waardoor deze vervolgens worden gedigitaliseerd.

De IFR oplossing van Exact en de software van Scansys zal worden ingezet als oplossing voor de optimalisering van de financiële administratie. De gedigitaliseerde facturen zullen worden vertaald naar een voorstelboeking welke vervolgens terecht komen in een workflow en zo verder kunnen worden afgehandeld.

Wij zijn er trots op dat wij de NHTV internationaal hoger onderwijs Breda mogen toevoegen aan ons klantenbestand.

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda profileert zich als zelfstandige hoger onderwijsinstelling en richt zich op de ontwikkeling van de beroepspraktijk en op wetenschapsbeoefening.

De NHTV is een dynamische onderwijsinstelling die snel op ontwikkelingen en kansen inspeelt, maar ook gehoor geeft aan de maatschappelijke noodzaak om te blijven investeren in de technische opleidingen.

Wij zien uit naar de samenwerking met de NHTV en bedanken hen voor het in ons gestelde vertrouwen. Wilt u meer weten over de NHTV bezoek dan hun website.