P&B Groep kiest Exact

P&B Groep kiest Exact

Na een eerste selectie procedure bleef Exact en één concurrent over op de shortlist. Wegens de mogelijkheden van de oplossing, de sterke uitstraling van het merk Exact en de goede relatie die inmiddels was opgebouwd met het team van Bijzen&Dekker heeft P&B Groep doen besluiten te kiezen voor Bijzen&Dekker.

P&B Groep is een professionele organisatie gericht op het aannemen van administratief- en callcenterwerk van diverse opdrachtgevers en voeren dit uit met eigen medewerkers. Dit kan op zowel detachering- als op contracting-basis, maar het werk kan ook uitbesteed worden aan haar eigen contactcenter.

P&B Groep heeft ervoor gekozen haar volledige proces onder te brengen middels de Exact oplossingen Globe en Synergy Enterprise. Synergy Enterprise wordt ingezet om het HRM, CRM en de urenverantwoording in te richten. Exact Globe gaan wij inzetten voor het financiële proces en de salarisverwerking. Uiteraard zal dit volledig geïntegreerd worden.

De diagnose, het advies en de implementatie door Bijzen&Dekker zal leiden tot werkdrukverlaging en efficiëntieverbetering bij P&B. Daardoor heeft P&B met hulp van Bijzen&Dekker gebruik kunnen maken van de Europese Subsidieregeling ESF 2007-2013 (herzien).

Wij zijn blij om P&B Groep als nieuwe relatie te mogen verwelkomen en kijken uit naar een goede samenwerking.