Van Schoot Pompcentrum kiest voor Bijzen&Dekker

Wij zijn blij om Van Schoot Pompcentrum uit Oldenzaal te mogen verwelkomen als nieuwe relatie van Bijzen&Dekker. Na een uitgebreide proeftuin waarbij Van Schoot kosteloos gebruik heeft mogen maken van onze oplossingen, is gebleken dat onze oplossing het beste past bij het vraagstuk van deze mooie organisatie. Van Schoot is een unieke organisatie die het mogelijk maakt om kleding centraal te vermaken vanuit hun relaties als Bijenkorf, C&A, V&D etc… Daar de wens was een oplossing te krijgen voor het verwerken van de pompkaarten hebben wij hiervoor de processen uitgewerkt en deze in een proeftuin geïmplementeerd.

Middels de configurator binnen Exact Synergy is een fantastische oplossing ingericht welke naadloos aansluit op de wensen binnen Van Schoot Pompcentrum. Onze partner Modest zal hierbij een APP ontwikkelen welke het mogelijk maakt dat de chauffeurs snel en eenvoudig hun goederen kunnen registreren en verwerken. Deze APP zal gaan draaien op terminals die eenvoudig door de chauffeurs gebruikt kunnen worden.

Alle medewerkers krijgen toegang tot Exact Synergy Enterprise om zo de aan hun gelinieerde processen op een professionele manier te kunnen verwerken.

De oplossing Exact Globe Next zal worden ingezet voor de financiële administratie welke weer is gekoppeld met de Exact Synergy omgeving. Al met al een geweldige krachtige oplossing welke Van Schoot in staat stelt hun werkzaamheden nog beter te verwerken wat zowel hun medewerkers als hun klanten realtime inzage geeft in de stand van zaken.

Wij zijn er trots op dat wij Van Schoot Pompcentrum mogen toevoegen aan ons klantenbestand. Tevens is hiermee wederom aangetoond dat een proeftuin voor onze relaties alle zekerheid geeft alvorens tot een investering in software behoeft te worden overgegaan.

Van Schoot Pompcentrum biedt een verstelservice aan op basis van een beproefd en succesvol totaalconcept. In heel Nederland heeft van Schoot in de afgelopen jaren een breed en solide netwerk van winkelier en bedrijven opgebouwd die al het verstelwerk systematisch toevertrouwen aan de vakmensen van Van Schoot . Het is een zeer succesvolle, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige service gebleken. Nu al ruim 35 jaar.

Wij zien uit naar de samenwerking met Van Schoot Pompcentrum en bedanken hen voor het in ons gestelde vertrouwen.