Vanaf productie update 252 Exact Synergy compatible met meerdere browsers.

In de nieuwste productie update 252 die sinds 9 januari jl. beschikbaar is, is het mogelijk om Exact Synergy Enterprise in verschillende browsers te openen. Vanaf deze productupdate kunt u genieten van de nieuwe en bestaande functies met behulp van uw gewenste webbrowser. 

Statistieken laten zien dat Internet Explorer de meest gebruikte web-browser is maar dat het marktaandeel afneemt. Tegenwoordig zijn er meer smaken om verbinding met het World Wide Web te maken. Er zijn niet alleen verschillende browsers waarmee u op het web kunt surfen, maar ook verschillende apparaten, zoals tablets, smartphones en TVs.  

Om u de mogelijkheid te geven om Exact Synergy ook in andere belangrijke webbrowsers te kunnen gebruiken is Exact begin 2013 begonnen met een nieuwe project. Na een paar maanden van hard werken bereikten zij de mijlpaal dat 949 pagina’s plus besturingselementen compatibel zijn met de volgende browsers:

·         Internet Explorer versie 8 voor Windows
·         Internet Explorer versie 9 voor Windows
·         Internet Explorer versie 10 voor Windows
·         Google Chrome versie 30 voor Windows
·         Mozilla Firefox versie 25 voor Windows
·         Apple Safari versie 6 voor Mac OS 

Door deze verbetering kunt u nu gebruik maken van Exact Synergy Enterprise in de webbrowser die u voorkeur geniet. 

N.B. Wanneer u gebruik maakt van (SDK) maatwerk is deze ondersteuning niet direct aanwezig in het maatwerk. Uiteraard is het mogelijk om het maatwerk geschikt te maken voor de ondersteuning van meerdere browsers, neemt u hiervoor contact met ons op.