FACTUURVERWERKING

Geautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture en Exact Globe of Exact Online.

Scan Sys levert met ImageCapture for Invoices dé oplossing voor het geautomatiseerd verwerken en archiveren van inkoop- en verkoopfacturen in koppeling met Exact Globe en Exact Online.

Bespaar kostbare tijd op je administratieve processen:

  • Factuurverwerking met workflow en archief
  • Inkoopmanagement
  • Verkooporderverwerking
  • Serviceorderverwerking
  • Inkoopordermatching
  • Pakbonverwerking
  • Vrachtbriefverwerking
  • Documentverwerking

 

stroomdiagram-factuur-en-workflow

BESPAAR KOSTBARE TIJD OP JE FACTUURVERWERKING MET IMAGECAPTURE FOR INVOICES

Met ImageCapture software snijd je tijdrovende en kostbare handelingen uit het verwerkingsproces van je inkoopfacturen. Met gebruik van de workflow en het digitale archief in ImageCapture heb je ook altijd inzage in je kosten en de status van je facturen.

ImageCapture for Invoices is intelligente, gebruiksvriendelijke software die je digitale en papieren facturen eenvoudig digitaal verwerkt en boekt in je administratie. Omdat ImageCapture naadloos integreert met alle bekende (financiële) applicaties is periodieke synchronisatie van stamtabellen niet nodig. Op basis van de data die aanwezig is in je administratie, maakt ImageCapture automatisch een boekingsvoorstel aan. Daarnaast matcht de software je inkoopfacturen automatisch met bestellingen en ontvangsten in je inkoopadministratie.

Ook de fiattering van facturen vindt in ImageCapture plaats. De uitgebreide workflow functionaliteit zorgt er voor dat zelfs afwijkende facturen binnen het geïntegreerde proces in ImageCapture op correcte wijze behandeld en gerouteerd kunnen worden. Gebruikers kunnen facturen goed- en afkeuren, delegeren, een vraag stellen of waarnemen bij afwezigheid van een collega.

In combinatie met gebruik van het digitale archief in ImageCapture kun je waardevolle managementinformatie over je factuurverwerkend-proces ontsluiten. Ook leveranciersinformatie en kosten en bestedingen per periode worden met behulp van reporting snel inzichtelijk.

Wanneer je al gebruik maakt van een fiatteringsoplossing binnen je eigen ERP of financiële applicatie, sluit ImageCapture hier volledig op aan.

financial, analysis, accounting

Inkoopmanagement (P2P) met Shopper en Exact Globe

Bij veel organisaties ontstaat pas inzicht in de gemaakte bedrijfskosten op het moment dat de factuur voor de bestelde goederen of diensten is ontvangen. Hierdoor heb je weinig grip op je uitgaven en bestedingen en is de onderhandelingspositie met je leveranciers niet optimaal. Inkoopmanagement biedt een waardevolle toevoeging om je interne inkoopprocessen verder te optimaliseren en zo kosten te besparen. Voor gebruikers van ImageCapture software in combinatie met Exact Globe is hier nu een nieuwe oplossing voor ontwikkeld: Inkoopmanagement met ImageCapture & Shopper. Shopper is een kwalitatief en betaalbaar inkoopmanagementsysteem voor het beheren van interne kosten. ImageCapture integreert naadloos met dit inkoopmanagementsysteem en maakt voor de verwerking en matching van inkoopfacturen gebruik van alle aanwezige data in Shopper en Exact Globe. Hierdoor ontstaat efficiency in het inkoopproces en inzicht in de kosten en bestedingen van de organisatie.

WEBINAR

Regelmatig organiseren wij een informatief webinar. Wij nemen je samen met ScanSys in een uur tijd mee door het hele proces van aanvraag, bestelling en ontvangst tot aan de matching van de inkoopfactuur met de bestelling in Shopper (of Exact Globe). Houd onze evenementenpagina in de gaten!

Benieuwd of deze oplossing bij JOUW bedrijf past?

Scroll naar top