Totaaloplossing Onderwijsstichtingen

Maak kennis met de PO Template van Bijzen&Dekker, een unieke totaaloplossing voor alle bedrijfsprocessen van onderwijsstichtingen op basis van Exact Software.

Met behulp van deze totaaloplossing worden alle administratieve en werkprocessen binnen onderwijsstichtingen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. De oplossing stopt niet bij het digitaliseren van de FA- (financieel) en PSA-processen (personeel en salarisadministratie). Ook werkprocessen zoals onderhoudsmeldingen van gekoppelde scholen, belangstellingsregistratie, invallersbeleid, Salaris incl. CAO, HRM (Edukoppeling DUO), inkoopbeleid, document- en contractbeheer worden op 1 beveiligde plek geregistreerd en verwerkt zonder tussenkomst van externe partijen.

De inzet van de PO Template levert een grote kosten- en tijdbesparing op voor onderwijsstichtingen en een enorme werkdrukvermindering voor gekoppelde scholen. Hierdoor zijn we in staat om samen de kwaliteit van het primair onderwijs naar een hoger niveau te tillen en innovatieve oplossingen breder uit te rollen.

Maak kennis met de PO Template
o.a. Onderwijsstichting Arcade ging u voor

Ons doel is om kinderen slimmer te maken en de digitalisering binnen het primair onderwijs naar een hoger niveau te tillen.

Adri Scholten Controller Onderwijsstichting Arcade

Interessant voor u?

Kom dan woensdagmiddag 3 oktober 2018 naar het Kick-Off Event Schooljaar 2018-2019.

Dit event is bestemd voor schoolbestuurders, controllers en ICT-coördinatoren van onderwijsstichtingen.

Deelname uitsluitend op basis van inschrijving per persoon vóór 1 september 2018 via onderstaande button.

Meer informatie? Neem hier contact met ons op!