Totaaloplossing Onderwijsstichtingen

Maak kennis met de Onderwijstemplate van Bijzen&Dekker, een unieke totaaloplossing voor alle bedrijfsprocessen van onderwijsstichtingen (primair, voortgezet, speciaal onderwijs, kinderopvang) en administratiekantoren op basis van Exact Software.

Met behulp van deze totaaloplossing worden alle administratieve en werkprocessen binnen onderwijsstichtingen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. De oplossing stopt niet bij het digitaliseren van de FA- (financieel) en PSA-processen (personeel en salarisadministratie). Ook werkprocessen zoals onderhoudsmeldingen van gekoppelde scholen, belangstellingsregistratie, invallersbeleid, Salaris incl. CAO, HRM (Edukoppeling DUO), inkoopbeleid, document- en contractbeheer worden op 1 beveiligde plek geregistreerd en verwerkt.

De inzet van de Onderwijstemplate levert een grote kosten- en tijdbesparing en een enorme werkdrukvermindering op voor de stichtingen en scholen. Hierdoor zijn we in staat om samen de kwaliteit van het onderwijs naar een hoger niveau te tillen.

Maak kennis met de PO Template
o.a. Onderwijsstichting Arcade ging u voor

Ons doel is om kinderen slimmer te maken en de digitalisering binnen het primair onderwijs naar een hoger niveau te tillen.

Adri Scholten Controller Onderwijsstichting Arcade

Meer informatie? Neem hier contact met ons op!