PROJECTMANAGEMENT

Projectmanagement met Exact

De projectmanagement software van Exact heeft alles wat je nodig hebt om elk project, in iedere branche, uit te kunnen voeren. Van kosten- en urenregistratie, tot het beheren van grote projecten. Er zijn ruim 370 apps om efficiënter te kunnen werken. Zo kan jij je richten op je succes, terwijl de software alles bijhoudt.

Koppel bijvoorbeeld makkelijk je boekhouding aan je digitale projectmanagement en urenregistratie. Je werkt hierdoor slimmer en efficiënter aan projecten. Krijg direct inzicht in de voortgang van projecten en integreer deze informatie met je boekhouding. 

De voordelen van Exact Projectmanagement Software op een rij:

  • Altijd op tijd en correct factureren met facturatie software
  • Overzichtelijke kosten en urenregistratie
  • Meer declarabele uren
  • Vaste inkomsten door abonnementen
exact

Haal meer uit je projectadministratie met Exact

Eenvoudige kosten- en urenregistratie

Kosten- of urenverantwoording gaat eenvoudiger dan ooit. Je hebt altijd de juiste factuur door duidelijke kosten- en urenregistratie. Via een app op de smartphone of tablet, maar ook via de laptop met behulp van Exact Projectmanagement. Stuur per project direct bij dankzij realtime voortgangsrapportages. Zo bedien je klanten nog beter. 

Factureer op tijd en correct

De kosten- en urenregistratie zijn de basis voor correcte facturatie richting je klanten. Je hebt overzicht en stuurt ook eenvoudig een betalingsherinnering, mocht dat nodig zijn. Zo kost het innen van een factuur veel minder tijd.

Meer declarabele uren

Voorkom dat er geld weglekt als het aantal complexe projecten en medewerkers toeneemt. Met projectmanagement van Exact heb je grip op kosten en marges door een optimale projectbewaking. Zo verhoog je het aantal declarabele uren en dat zonder capaciteitsuitbreiding.

 

Vaste inkomsten in plaats van maandelijkse targets

Versterk klantenrelaties en profiteer van een voorspelbare omzet. Met Exact beheer je abonnementen op maand-, kwartaal- en jaarbasis en heb je direct inzicht in de terugkerende omzet en verwachte groei.

 

Direct inzicht in je bedrijf door een geïntegreerde boekhouding

Exact maakt het mogelijk om jouw projectadministratie eenvoudig te integreren met je boekhouding. Zodat je in één oogopslag inzicht krijgt in je banksaldo’s, inkoop en verkoop. Exact gebruikt data om je waardevolle inzichten te geven. Zo weet je niet alleen per maand, maar altijd hoe je ervoor staat en waar je actie op moet ondernemen.

Beheersbaar groeien

Grip houden tijdens de groei van jouw bedrijf? Exact Projectmanagement ondersteunt je. Beheer projecten centraal, verreken transacties tussen vestigingen en consolideer zonder dat je spreadsheets nodig hebt. Zo heb je altijd actuele financiële informatie bij de hand om te groeien in jouw tempo. Dit allemaal zonder uit te hoeven breiden. Kortom, efficiënt projectmanagement.

Projecturen

 

Meer informatie over de mogelijkheden ontvangen?

Scroll naar top