PROJECTMANAGEMENT

Projectmanagement

Altijd inzicht in je projecten en geïntegreerd met je boekhouding en CRM. De voordelen op een rij:
  • Op tijd en correct factureren
  • Meer declarabele uren
  • Vaste inkomsten door abonnementen
exact

Haal meer uit je projectadministratie

Makkelijke urenregistratie

Urenverantwoording gaat makkelijker dan ooit; via een app op de smartphone of tablet, maar ook via de laptop. Stuur direct bij dankzij voortgangsrapportages. Zo bedien je klanten nog beter.

Factureer op tijd en correct

De kosten- en urenregistratie zijn de basis voor correcte facturatie richting je klanten. Je hebt overzicht en stuurt ook eenvoudig een betalingsherinnering, mocht dat nodig zijn. Zo kost het innen van de factuur veel minder tijd.

Meer declarabele uren

Voorkom dat er geld weglekt als het aantal complexe projecten en medewerkers toeneemt. Met project software heb je grip op kosten en marges door een betere projectbewaking. Zo verhoog je het aantal declarabele uren en dat zonder capaciteitsuitbreiding.

 

Vaste inkomsten in plaats van maandelijkse targets

Versterk klantenrelaties en profiteer van voorspelbare omzet. Met Exact beheer je abonnementen op maand-, kwartaal- en jaarbasis en heb je direct inzicht in de terugkerende omzet en verwachte groei.

Direct inzicht in je bedrijf door een geïntegreerde boekhouding

Door de integratie van je projectmanagement met je boekhouding krijg je in één oogopslag inzicht in je banksaldo’s, inkoop en verkoop. Exact gebruikt data om je waardevolle inzichten te geven. Zo weet je altijd hoe je ervoor staat en waar je actie op moet ondernemen.

Beheersbaar groeien

Grip houden tijdens je groei? Exact ondersteunt je. Beheer projecten centraal, verreken transacties tussen vestigingen en consolideer zonder dat je spreadsheets nodig hebt. Zo heb je altijd actuele financiële informatie bij de hand om te groeien in jouw tempo.

Projecturen

 

Meer informatie over de mogelijkheden ontvangen?

Scroll naar top