REPORTING

Producten

De informatievoorziening binnen je organisatie is erg belangrijk. Sumatra biedt je gebruiksvriendelijke, en eenvoudige producten waarmee je op basis van actuele gegevens uit je Exact administratie snel en adequate beslissingen kunt nemen. Zo kunnen jij en je medewerkers efficiënter werken en wordt er sneller resultaat behaald.

De interactieve overzichten zijn zo ingericht dat iedere medewerker, van directie- tot magazijnmedewerker, er mee aan de slag kan. Zo maak je de organisatie slagvaardiger met medewerkers die betere beslissingen nemen.

Daarnaast is het mogelijk om zelf complexe rapportage in Excel samen te stellen die je automatisch kunt verversen.

Niet iedere medewerker heeft dezelfde informatiebehoefte. Met het rechtenbeheer heb je de mogelijkheid om bepaalde eigenschappen vast te leggen. Zo kun je instellen dat een budgethouder alleen de aan hem gekoppelde budgetten te zien krijgt.

Oplossingen

Sumatra wordt door organisaties in diverse branches gebruikt om de informatievoorziening zo goed mogelijk in te zetten. De veelzijdigheid van de mogelijkheden die Sumatra biedt zorgen ervoor dat er bijna altijd een passende oplossing voor een probleem geboden kan worden. Alle informatie is altijd goed zichtbaar op het computerscherm, actueel en interactief. Zo kun je de informatie altijd en overal raadplegen.

Iedere medewerker kan rapporten maken

Met Sumatra kies je voor een oplossing die je breed in de organisatie kunt inzetten. De eenvoud maakt het mogelijk dat iedere medewerker met deze vorm van rapporteren kan omgaan.

Eigen rapportage levert geld op

Door de rapportages van Sumatra op een juiste manier in te zetten, kunnen succesvolle bedrijven geld besparen en zelfs de investering in Sumatra terugverdienen.

 

Benieuwd of deze oplossing
bij jouw bedrijf past?

Scroll naar top