Exact en VPLAN

Vplan: Plan, volg en analyseer het werk van jouw team

Stop met onhandige agenda's, spreadsheets en plakbriefjes. vPlan is dé visual planning tool die je nodig hebt. Plan en werk samen op één plek. vPlan is de flexibele en visuele manier om je werk te plannen. Krijg alles in beeld, werk snel samen en zorg ervoor dat werk afkomt.

Visual planning maakt het makkelijk om inzicht te behouden in verschillende processen en planningen die elkaar overlappen. Vplan software helpt plannen op een efficiënte en visuele manier. Daarnaast krijg je gelijk inzicht in capaciteit en voortgang van bepaalde processen. Plan en werk samen op één plek, krijg alles in beeld en zorg ervoor dat het werk afkomt. Dit bevordert het gehele productieproces. Hierdoor bespaar je tijd en geld. Met Vplan krijg je meer grip op je planning op het gebied van productie, leverdata, capaciteit en prioriteiten.

vierkant logo

Plan je toekomstige werk met Productieplanning

Wil je grip krijgen op jouw productieplanning? Met Vplan genereer je een overzichtelijk en volledig geautomatiseerd planbord. Bepaal prioriteit van de taken en filter op specifieke klanten, taken of afdelingen. Bundel werkorders en plan ze tegelijk in om nog efficiënter te kunnen werken. Kortom; krijg overzicht! 

Kijk vooruit met een digitaal planbord

Je kan je planning op basis van het productieproces inrichten in een digitaal planbord. Koppel je medewerkers aan bepaalde taken en voeg specifieke informatie hieraan toe. Hierdoor zorg je dat medewerkers weten wat ze moeten doen en creëer je een hogere productiviteit. Daarnaast zorgt Vplan dat het werk in een logische volgorde is gepland.


Genereer overzicht met Visual planning

Wil je in een oogopslag zicht op bijvoorbeeld capaciteit en doorlooptijden? Met de Visual Planning integratie van Vplan zie je in een handig overzicht wie verantwoordelijk is voor welke opdracht. Door de handige tijdlijn met visual planning, kan je projecten makkelijk volgen.

Logistieke automatisering: Automatiseer routine

Met Vplan is het mogelijk om productiehandelingen of routinetaken te automatiseren. Hierdoor is het mogelijk om meer tijd te besteden aan werk dat motiveert.


Communiceer met de werkvloer

Deel en communiceer werk snel en makkelijk met de werkvloer, hierdoor ben je zeker van het feit dat zij de juiste informatie tot hun beschikking hebben. Je weet precies hoe lang jij en je collega’s bezig zijn geweest. Daarnaast is het mogelijk om je gebruikte materialen vast te leggen.

Analyseer resultaten

Leer van het verleden en anticipeer op de toekomst. Krijg een helder inzicht in de capaciteit over een langere periode, door een handige analyse

Meer grip op productieplanning 

Krijg eenvoudig grip op je planning met vPlan:

  • Plan je werk met planborden en bepaal je eigen overzicht;
  • Real time inzicht in planning;
  • Grip op capaciteit;
  • Bedrijfsprocessen automatiseren;
  • Logistieke automatisering;
  • Plan (langdurige) projecten met de tijdlijn adv. production planning en planbord productie;
  • Productiecapaciteit berekenen met Exact visual planning en krijg realtime inzicht in de capaciteit en de bezetting;
  • Makkelijke urenregistratie;
  • Verplaatst eenvoudig productieorders middels drag & drop;
  • Inzicht in kosten factuurverwerking.

Door Exact en vPlan te koppelen worden verkoop- en productieorders automatisch opgehaald. Plan orders in vPlan op basis van je resources en proces. De koppeling tussen Exact Globe en vPlan is na onderzoek en overleg over de gewenste inrichting snel te implementeren.

 

Meer informatie over de mogelijkheden ontvangen?

Scroll naar top