Bijzen&Dekker is sinds 1996 een vertrouwde partner voor implementatie, training, advies en ondersteuning in bedrijfsprocessen. Bijzen&Dekker is te kenmerken als een no nonsense organisatie met korte lijnen waarbij kwaliteit, loyaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en service keywoorden zijn.

Bijzen&Dekker is een Gold partner van Exact Software, gespecialiseerd in het vereenvoudigen en optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen onderwijs, overheid, productie en logistieke ondernemingen.

Als Gold Partner van Exact Software vinden wij samen met u voor ieder automatiseringsvraagstuk een passende oplossing. Bijzen&Dekker ontzorgt uw organisatie: Door uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en efficiënter in te richten, kunt u zich richten op uw vak en krijgt u grip op uw organisatie.

Bijzen&Dekker is gevestigd in Apeldoorn en Enschede en partner van onder andere Exact Software, Orbis Software, Sumatra Software, ScanSys, Parentix en Planning.nl.

Wij gaan graag met u in gesprek. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking op (055) 579 02 15 of info@bijzen-dekker.nl.

Bijzen&Dekker – De Exacte visie op uw organisatie.