Release ImageCapture 8.11

In dit artikel leest u alles over de nieuwste release van Scansys: ImageCapture 8.11.

Deze release staat grotendeels in het teken van een noodzakelijke nieuwe functionaliteit, een nieuwe integratie met Office 365 voor het ophalen en versturen van e-mails met ImageCapture. Daarbij wordt voor het inloggen gebruik gemaakt van de nieuwe authenticatiemethode van Office 365.

Naast de nieuwe authenticatiemethode voor Office 365 die wordt ondersteund vanaf deze release zijn er ook een tweetal nieuwe features beschikbaar gekomen:

IMAGECAPTURE FIATTEURS
Voor gebruikers van de ImageCapture webclient is het nu eenvoudiger om tijdens het fiatteringsproces de opmerkingen en handelingen van voorgaande fiatteurs in te zien, de zogenaamde audit trail. Deze is nu duidelijk herkenbaar gemaakt met behulp van kleurmarkeringen. Het fiatteringsproces verloopt hierdoor nog soepeler omdat de benodigde audit trail informatie nu beter vindbaar is.

EXACT GLOBE GEBRUIKERS
Voor Exact Globe gebruikers is de feature ontwikkeld die het mogelijk maakt documentbijlages te overschrijven na fiattering. Voorheen werd de digitale bijlage met audit trail achter het reeds gearchiveerde document in Exact Globe geplakt. Hierdoor werd het bestand dus groter. Door het document na fiattering te overschrijven wordt enkel de digitale factuur met de audit trail opgeslagen. Dit levert een directe besparing op de omvang van de Exact Globe database.

Scroll naar top