Release ImageCapture 9.3

image-capture-logo

Release ScanSys ImageCapture 9.3

Release 9.3 van ImageCapture is deze maand beschikbaar gekomen. De meest belangrijke ontwikkelingen en nieuwe features vind je hieronder:

 

DECLARATIEVERWERKING

In de oplossing voor declaratieverwerking is de navigatie in de webclient verder geoptimaliseerd. De oplossing is nu gebruiksvriendelijker voor ImageCapture-gebruikers die naast het verwerken van declaraties, ook gebruik maken van de ImageCapture Workflow.

De oplossing voor declaratieverwerking is inmiddels beschikbaar voor een groot aantal bekende ERP-, financiële-, TMS- en CRM-applicaties.

 

EXACT BOUW7

Het was al mogelijk om met ImageCapture, naast facturen, ook servicebonnen te verwerken in combinatie met Exact Bouw7.

ImageCapture automatiseert dit proces door de standaard servicebonnen van de opdrachtgever te scannen of te importeren uit e-mailboxen, deze vervolgens automatisch te koppelen aan de juiste klant in Bouw7 en de gegevens geautomatiseerd te verwerken. Deze gegevens kunnen naar wens verder verrijkt worden, bijvoorbeeld met aanvullende omschrijvingen en informatie.

Aansluitend worden de Bouw7 projecten aangemaakt. Bij het aanmaken van een project is het nu ook mogelijk om direct de servicebon als bijlage aan het project te koppelen.

 

ULTIMO ONLINE

Vanaf versie 9.3 is de koppeling met Ultimo, Exact Globe en ImageCapture ook mogelijk wanneer de Ultimo-omgevingen zelf door Ultimo Online gehost wordt. Ultimo Software ontwikkelt oplossingen die worden toegepast voor de optimalisatie van uiteenlopende processen. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen op het gebied van facility, fleet management en maintenance. Relaties die Ultimo Online gebruiken in combinatie met Exact Globe kunnen nu ook de inkomende facturenstroom digitaal verwerken en fiatteren met behulp van ImageCapture software.

In 2022 zal Scan Sys ook integraties van Ultimo en ImageCapture met andere financiële applicaties introduceren.

 Meer weten over deze nieuwe features?

Neem contact met ons op via onderstaande button!

Scroll naar top